cultura

L'Emergent porta més de 50 espectacles a 9 municipis

Celrà, Quart, Sant Gregori, Sarrià de Ter, Cervià de Ter, Madremanya, Vilablareix, Fornells i Llagostera seran els escenaris de l'onzena edició

Més de 50 espectacles en 9 municipis de la comarca. Això és el que ofereix l' Emergent en la seva 11a edició. Celrà, Quart, Sant Gregori, Sarrià de Ter, Cervià de Ter, Madremanya, Vilablareix, Fornells de la Selva i Llagostera són els pobles que aquest any disposaran els seus escenaris per celebrar del 2 al 18 de juliol l'11a edició del Festival de les Arts Escèniques del Gironès.

Tastets d'espectacles majoritàriament musicals, però també de màgia, circ, teatre, dansa, poesia i humor, que consoliden els quatre pilars en què, segons el seu director artístic, Pau Marquès, es fonamenta l'Emergent: “Donar impuls a nous valors, multidisciplinaritat, territori i país.”

La cartellera ofereix una programació de qualitat i diversa fruit d'una selecció d'artistes de reconegut renom amb noms emergents, en un festival únic en el seu gènere. Hi destaquen les actuacions d'Obeses i Bandart a Celrà (2 de juliol), Leonmanso i Mazoni a Quart (3 de juliol), Tom Hagan i Teràpia de Shock a Sant Gregori (4 de juliol), Joan Colomo i Èric Vinaixa a Sarrià de Ter (9 de juliol), Pep Plaza i The Gramophone Allstars Big Band a Cervià de Ter (10 de juliol), Halldor Mar i Los Mambo Jambo a Madremanya (11 de juliol), Marcel Tomàs, Les Anxovetes i Le Croupier a Vilablareix (16 de juliol), Tortell Poltrona i Albert Pla a Fornells (17 de juliol), i Sanjosex i Caïm Riba a Llagostera (18 de juliol). L'horari de cada cicle de l'Emergent s'avança a les 21 h. El preu de l'entrada és de 10 euros (menors de 12 anys, gratuït; anticipada a l'oficina de cada Ajuntament, 7 euros). Tots els programes es faran a l'aire lliure, menys a Sant Gregori, on tindrà lloc a l'Espai La Pineda.

El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, i el vicepresident primer de la Diputació de Girona, Xavier Soy, van acompanyar Pau Marquès en la presentació del festival, en què van coincidir a dir que l'objectiu del festival és “socialitzar la cultura”.

LA DATA

02.07.15
és la data d'inici de l'Emergent, que tindrà lloc a Celrà i que conclourà el 18 de juliol a Llagostera. A les 21 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència

crònica

Una sola música que tothom balla com vol