cultura

Tots els colors del pop, a la vall de Camprodon

La setzena edició del FMVC ofereix un programa de quatre concerts, que tindran lloc del 7 al 23 d'agost a Molló, Vilallonga de Ter i Llanars

El Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC) torna aquest estiu per celebrar la seva setzena edició apostant novament pel format que s'ha consolidat en les seves darreres edicions: espectacles de petit i mitjà format de gran qualitat emmarcats en un entorn idíl·lic. La programació consta de quatre concerts, que tindran lloc del 7 al 23 d'agost i es concentraran als pobles de Molló, Vilallonga de Ter i Llanars, on es faran dos dels espectacles.

Per començar, un plat fort: Pau Vallvé i Joan Colomo (7 d'agost, sala de ball de Llanars), dues de les veus més destacades de l'actual panorama musical català, que compartiran l'escenari en un espectacle conjunt. Un és qualitat i personalitat artística; l'altre, un dels cantautors més transgressors del moment. Es coneixen des de fa molt temps i han coincidit en algun projecte, però és la primera vegada que fan un espectacle i, per tant, l'esdeveniment és únic i irrepetible.

A continuació, l'escenari es desplaçarà a Vilallonga de Ter, concretament el 9 d'agost amb Gossos celebrant el seu 22è aniversari a la sala Cooperativa. L'espectacle vol ser un assaig obert en què es convida l'espectador a viure una experiència musical íntima i personal a mode de retrospectiva.

Beth traslladarà de nou el festival fins a la sala de ball de Llanars, on presentarà el seu nou disc, Família. Això serà el 15 d'agost, quan la cantant de Súria presenti al públic aquest treball discogràfic vitalista ple de detalls artesanals i amb influències de folk i country.

La cita musical la tancarà David Carabén, veu i principal compositor de Mishima, a la sala de ball de Molló, on repassarà temes, musicarà poetes i farà versions referents. Al músic barceloní l'acompanyaran al piano Marc Lloret i la trompeta de Pablo Fernández, amb els quals repassaran temes que habitualment no formen part del seu repertori, poemes de Joan Vinyoli musicats per a l'ocasió i versions d'alguns dels seus referents (Serge Gainsbourg, Randy Newman, Neil Hannon).

El preu de les entrades és de deu euros.

LA XIFRA

22
anys són prou excusa per celebrar l'aniversari de Gossos, que actuaran en un espectacle commemoratiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE