L'editorial Bromera publica l'última novel·la del premi Nobel Orhan Pamuk

La col·lecció l'Eclèctica d'Edicions Bromera, acull El Museu de la Innocència, l'última novel·la del Nobel Orhan Pamuk i la primera obra de ficció que publica després de rebre el prestigiós guardó.

Aquesta obra és molt més que una novel·la. De fet, Orhan Pamuk projecta obrir un museu en Istambul, que s'anomenarà també Museu de la Innocència. Allà s'exposaran tots els objectes de la vida quotidiana que el novel·lista ha acumulat en els seus viatges per tot el món, en rastres i basars, per a inspirar-se a l'hora d'escriure aquesta novel·la on s'hi mostra la passió de Kemal, un jove de família rica d'Istambul, per Füsun, una parenta llunyana de procedència més modesta.

Aquesta passió el porta a col·leccionar objectes de la seua estimada. A través d'ells, narra la història d'un amor que marcarà per sempre la seua vida.

La impressionant recreació de l'Istambul dels anys 70, des dels barris burgesos al món del cinema, de les vil·les d'estiueig a la vora del Bòsfor als barris populars, fa d ela novel·la un magnífic escenari de les contradiccions entre el primer i el tercer món dins d'un mateix país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.