cultura

Albert Sanz i Javier Colina obriran amb nota el nou curs del Sunset Jazz Club

El concert inaugural de la nova temporada jazzística a Girona tindrà lloc el 2 d'octubre

La sala gironina té programat oferir 200 concerts i ‘jam sessions'

El concert del duet format pel pianista Albert Sanz i el contrabaixista Javier Colina que tindrà lloc el 2 d'octubre (23 h, entrada 10 euros) donarà inici a la nova temporada estable de concerts del Sunset Jazz Club de Girona, que, fins a finals de juny del 2016, oferirà fins a 200 concerts, jam sessions i altres activitats al voltant del jazz i la música moderna.

Javier Colina (Pamplona, 1960) és un músic consagrat que ha acompanyat amb el seu contrabaix alguns dels grans artistes de la història del jazz com ara Tete Montoliu, George Benson, Michel Camilo i Barry Harris i que també ha treballat amb llegendes de la música llatina i del flamenc com ara Bebo Valdés, Enrique Morente i Compay Segundo, entre molts d'altres.

Colina i el pianista valencià Albert Sanz –un geni precoç que sorprèn amb el seu extraordinari talent des dels anys noranta– han coincidit en projectes com ara el reeixit En la imaginación juntament amb Sílvia Pérez Cruz, en la Flamenco Big Band de Perico Sambeat o com ara en aquest nou duet, anomenat Na carreira en homenatge al tema de Chico Buarque, amb què, segons paraules del responsable del Sunset, Alix Levy, volen oferir un repertori basat en algunes de les seves “cançons favorites, tant de jazz com de música llatina i brasilera, a més d'alguna composició del mateix Albert”.

La nova temporada estable del Sunset tindrà el suport de l'Ajuntament de Girona i d'altres entitats públiques i privades, inclourà la quarta edició del cicle Jazz & Fires, a més de col·laboracions amb festivals com ara el Black Music Festival i escoles com ara el conservatori de Perpinyà i l'escola de música de Sant Gregori.

Més Jazz a la Fresca

Amb l'objectiu de mantenir viva l'activitat jazzística a la ciutat durant l'estiu, el club gironí ha programat, tots els dijous de juliol i agost, a les 21 h i a les 22.30 h, un cicle de concerts gratuïts al seu escenari exterior, fins ara amb un gran èxit artístic i d'assistència. Els últims concerts seran els de Walter Coronda & Valentín Moya Trio, el 20 d'agost, i per últim, el 27 d'agost, els Sunset Rhythm Kings, grup format per membres de la Jove Big Band de Girona. En cas de pluja, els concerts es traslladaran a l'escenari interior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Laia Arañó Vega
Historiadora i autora del llibre “El camp dels catalans”

“El govern a l’exili va voler concentrar els refugiats catalans en un únic camp”

Banyoles
societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA