cultura

Cesk Freixas i Judit Neddermann, a l'Ateneu Bar

L'oferta fins a finals d'any de l'espai banyolí inclou tretze propostes de concerts, projeccions i discjòqueis

El cartell del darrer quadrimestre de l'any de la secció de l'Ateneu de Banyoles dedicada a les activitats culturals de petit format, l'Ateneu Bar, inclou tretze propostes (tots els dijous, a les 21 h i amb entrada gratuïta), d'entre les quals destaquen sis concerts. Per ordre cronològic, al petit escenari de la plaça Major actuaran el quartet de jazz liderat per David Mauricio i Claudio Marrero per recrear els temes d'un concert llegendari de Coltrane i Hartman (24 de setembre); la banda de música electrònica tenyida de sons del Carib (“electrotropicalisme” en diuen ells) Cheetah Brava (8 d'octubre); la veu catalana emergent de Judit Neddermann, que presentarà els temes del seu disc Tot el que he vist (29 d'octubre); el cantautor Cesk Freixas per interpretar peces del disc Protesta (12 de novembre); el duo format per la cantant Ana Rossi i el bandoneonista Marcelona Mercadante, coneguts intèrprets de tango (26 de novembre), i el grup Tortellinis, format per gent molt jove (el més gran té 18 anys), que fusiona diferents estils i que ja ha enregistrat una maqueta, Deixa'm dir-te (17 de desembre).

Precisament aquest grup de Tortellà va oferir una actuació en la presentació del programa, feta ahir, amb la presència de força públic i del regidor de cultura, Jordi Bosch, en representació del consistori.

LA DATA

17.09.15
És el dia
de la primera activitat del nou programa de l'Ateneu Bar: la projecció del documental ‘El visionari'.

Fados, psicodèlia i jazz enregistrats

L'Ateneu Bar programa una activitat no gaire freqüent en altres espais, com són els discjòqueis: unes sessions en què un músic o un melòman posa una selecció de temes que li agraden. En aquesta ocasió hi participaran Marta Bramon, que posarà fados (15 d'octubre); Albert Gironès, que ho ha titulat ...In the sky with diamonds (19 de novembre), i el bateria Ramon Prats, que farà un repàs al jazz de la dècada dels cinquanta vinculada a Nova York (10 de desembre).

La tercera activitat de l'Ateneu Bar és la projecció de documentals, en el marc del cicle El documental del mes. Les pel·lícules previstes d'aquí a finals d'any són El visionari, de Marcus Vetter, en què es narra la vida de l'economista Martin Armstrong (17 de setembre); La casa de la morera, de Sara Ishaq, sobre el periple d'una noia iemenita (1 d'octubre); Game Over, d'Alba Sotorra, sobre un franctirador català (5 de novembre), i The visit, de Michael Madsen, que tracta dels contactes amb extraterrestres (3 de desembre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona