cultura

Acció interior, interès exterior

El rodatge a Girona de la sèrie ‘Joc de trons' es concentra als Banys Àrabs i Sant Pere de Galligants

Just ahir feia una setmana de l'inici del rodatge de la sèrie Joc de trons a Girona i si hi ha hagut una escena, visible i repetitiva, d'aquests dies és la desfilada dels figurants. Al vespre, un cop acabada la jornada de gravació, enfilant els carrers del Barri Vell per anar a buscar l'autobús que els condueix a l'Auditori de Girona, punt de trobada dels extres, i on els posen a punt, en la vestimenta i el maquillatge. Els extres són fotografiats com si fossin les estrelles d'un rodatge hermètic des del primer dia. L'equip de la cadena HBO roda amb molta eficiència i munta i desmunta amb celeritat els decorats. Per altra banda, s'han vist els actors Hannah Murray (Gilly) i John Bradley (Sam) que ahir es van fotografiar amb fans a la zona de Correus de Girona.

La plaça dels Jurats –on s'ha rodat una obra de teatre–, els Banys Àrabs –on els responsables no tenien pensat gravar però en veure l'interior van idear una escena– i a l'entorn de Sant Pere de Galligants, on es veia molta activitat ahir a la tarda, centren la gravació, sobretot interiors. Dilluns i dimarts es tancaran bona part dels accessos a la catedral per rodar-hi l'escena del cavall, una de les cabdals.

Localitzacions fantasma

El rodatge a Girona ha alimentat la rumorologia de gravar en altres llocs emblemàtics de les comarques gironines que s'adequarien al context medieval. El castell del Montgrí, a Torroella; el pont de Besalú, i Peratallada són algunes d'aquestes localitzacions fantasma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA