cultura

Campanya d'activitats per promoure la lectura en 11 pobles del Gironès

Durarà fins al dia de Sant Jordi, i s'utilitzarà la lectura de contes, el teatre, i els propis municipis per incentivar a llegir

Des d'ahir i fins al 23 d'abril onze municipis del Gironès participen a la campanya Al Gironès, llegim! Es tracta d'un projecte per incentivar a la lectura d'una manera festiva i participativa a través d'activitats teatrals, de contes, de lectures dramatitzades, dels clubs de lectura... l'objectiu és incentivar tothom, gent de totes les edats, a llegir. Un dels incentius que es proposen és la coneixença dels propis municipis a través de la lectura. El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, va celebrar l'alta implicació dels municipis en aquesta activitat. Els vuit municipis que hi participen són Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Celrà, Fornells de la Selva, Llagostera, Salt, Sant Julià de Ramis, Medinyà, Sarrià de Ter i Vilablareix. La consellera comarcal de Cultura, Maria Mercè Roca, va destacar en la presentació, que es va fer a Aiguaviva, el municipi que enceta el cicle, que el programa prendrà moltes formes i des de moltes localitzacions, però que el nexe fonamental serà el llibre i la lectura, que relligarà les activitats. La programació dels actes organitzats fins a la diada de Sant Jordi és al web Algironesllegim.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia