La Fundació Bromera presenta una guia pràctica per a fer lectors de poesia

Dins del programa d'activitats culturals que es desenvolupa al llarg d'aquest mes amb motiu dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira, la Fundació Bromera presenta hui Poemaria, una guia per a treballar la poesia amb els xiquets de diferents edats realitzada per la professora i contacontes Anna Ballester que, en un centenar de pàgines, ha abocat l'experiència que ha adquirit en multitud de sessions amb escolars.

L'autora explicarà els continguts de la guia, adreçada a mestres, bibliotecaris, llibreters, tècnics culturals, pares, mares i altres mediadors. L'obra està dividida en capítols segons el tipus d'activitat que s'hi proposa: llegir, escriure, dramatitzar o memoritzar poemes. A més de descriure les activitats i com dur-les a terme, la guia també aporta les claus màgiques per a treballar la poesia, a més d'una extensa bibliografia de poesia per a infants i joves, i de recursos d'Internet.

La cita és a la casa de cultura d'Alzira, a les sis de la vesprada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.