cultura

Cultura

Festival

El 12è Emergent tindrà lloc a sis localitats del Gironès

Es farà a Sarrià de Ter, Quart, Cervià, Vilablareix, Fornells i Madremanya

“Si no existís aquest festival, s'hauria d'inventar, perquè porta una programació de luxe als pobles i connecta amb l'esperit del Consell Comarcal: la cultura ha d'arribar a tothom, perquè tothom té dret a sentir-se més culte i, per tant, més lliure.” Ho va dir ahir la consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, Maria Mercè Roca, per presentar la 12a edició del festival Emergent , que aquest any ha programat una trentena d'espectacles de música i arts escèniques a sis localitats del Gironès, organitzat per l'associació Fringe i el Consell Comarcal, amb Pau Marquès com a director artístic.

Emergent s'obrirà el 30 de juny a la pista de La Cooperativa de Sarrià de Ter amb la música de Joan Miquel Oliver i Xebi SF, el trapezi de La Fem Fatal, l'humor musical de Mali Vanili, el Mag Isaac i la corda llisa de Toni Gutiérrez.

El divendres 1 de juliol actuaran a la plaça de l'Ajuntament de Quart Lluís Gavalda i Trau, Paula Valls i Hora de Joglar, en l'apartat musical, i Brodas Bros (dansa), Mr Dyvinetz (roda Cyr) i l'il·lusionista Pere Rafart.

El primer cap de setmana es tancarà el 2 de juliol davant l'ajuntament de Cervià de Ter, amb la música de Cris Juanico, Gossos i Sr. Mit, l'humor de Peyu, Carlo Mo & Mr Di (clown) i Cia La Corcoles (funambulisme).

El 7 de juliol aterraran a la plaça del Perelló de Vilablareix The Sey Sisters, Halldor Mar i Maria Arnal i Marcel Bagés, més l'humor de Sr. Bohigues, la dansa de Barbara Govan i els malabars d'Endika Salazar. I el programa del dia 8 a la plaça de Catalunya de Fornells de la Selva inclourà Mazoni, The Risas, la dansa aèria d'Estampades, el circ de Los Galindos, el teatre de carrer de Campi qui Pugui i el circ espectacular dels belgues 15feet6, que actuen a l'Emergent com a festival vinculat a la Plataforma d'Arts de Carrer . El festival es tancarà el 9 de juliol a Madremanya amb Xarim Aresté, Pau Alabajos, Guillem Roma, Cia. La Mano Jueves (clown), Cosines de Tarzan (rapsoda) i Los Galindos, els únics que actuaran en més d'una localitat.

Tots els espectacles començaran a les 21 h i les entrades costen 10 euros per dia –anticipades, 7 euros, als ajuntaments respectius–, amb abonaments per a 6 dies (30 euros) i 3 dies (22 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda