cultura

Cal Duch, seu de l'escola de música de Mollerussa

L'Ajuntament de Mollerussa preveu que el trasllat de l'escola municipal de música a l'edifici de Cal Duch sigui una realitat durant el curs 2017/18. L'alcalde de la ciutat, Marc Solsona, va dir ahir que ja s'ha encarregat formalment l'avantprojecte de reforma per un import de 7.260 euros.

El disseny de l'espai serà a càrrec de l'arquitecta Mercè Culleré, que ja s'ha posat en contacte amb la direcció de l'escola. La idea és mantenir la distribució de l'edifici, a excepció de l'aula on es faran les classes d'orquestra, on sí que es preveu fer un altre tipus d'actuació.

Paral·lelament, l'empresa Acústics Ambient està duent a terme l'estudi d'insonorització. Els treballs estan pressupostats en 4.682 euros i, un cop s'acabin, el pas següent serà dotar de la inversió necessària l'actuació per adaptar les dependències als nous usos. La intenció és que la partida per fer les obres s'inclogui en el pressupost del 2017.

El trasllat coincidirà en el temps amb l'adequació del carrer Prat de la Riba, afectat per les obres del pas inferior per a vianants a la zona de l'estació de tren. En aquest sentit, el consistori i els veïns afectats decidiran si cal mantenir les places d'aparcament actuals o si s'opta per fomentar l'ús del futur pàrquing situat a l'altre costat de les vies del tren, on s'ubicarà la futura terminal d'autobusos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen