cultura

The Skatalites, al Paupaterres de Tàrrega

El festival d'estiu de les terres de Lleida, el Paupaterres de Tàrrega, arriba a la 19a edició amb un cartell de luxe, encapçalat per la llegendària banda jamaicana The Skatalites. El 15 i el 16 de juliol la capital de l'Urgell s'omplirà amb tretze propostes musicals, que formen un univers eclèctic que ja s'ha convertit en la marca Paupaterres. Enguany l'ajuntament ha augmentat l'aportació econòmica al festival del 15% i el pressupost ja arriba als 19.000 euros.

El regidor de Cultura, Raül Palacios, ha manifestat que es tracta d'una aposta estratègica de la ciutat perquè és un festival referent i únic de les terres de Lleida.

El divendres començarà amb les actuacions del cantant local de rumba Carlitos Miñarro, que estrena nou disc i nou estil apostant ara pel folk i la psicodèlia. La fusió arribarà amb Xaluq i la rumba catalana, amb Sabor de Gràcia. La Terrasseta de Preixens s'afegirà a la festa, que continuarà El Son de la Chama. A altes hores de la matinada Ponent Root Selectors oferiran black sounds. Dissabte a la una del migdia es podrà escolar Big Ok, format pel trio compost per Paul Fuster, Sara Fontan i Edi Pou. Joan Garriga i Madjid Fahem faran un binomi vitamínic que deixarà pas al folk dels Blaumut. Els veterans The Skatalites posaran els sons ska i reggae al festival que continuarà Dr. Rindg Ding & Freedom Street. Guetto Youth actuarà al final de la festa. L'associació Paupaterres organitza el festival sense ànim de lucre.

L'oferta lúdica per al públic familiar es repetirà amb el Paupakids, amb la presència del Pau del Club Súper 3. Com cada any, el recinte estarà obert a partir de les 9 de la nit amb accés gratuït i a partir de les 11 el preu de l'entrada serà de cinc euros. A l'espai del càmping municipal s'hi faran també sopars a la fresca i parades d'artesania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia