Música

Cat Klezmer Trio obre avui el cicle Sona Amer 2021

El cicle de concerts Sona Amer inaugura, avui, la cinquena edició al Teatre El Casal, amb l’actuació de Cat Klezmer Trio (18 h, 8 i 10 euros). Organitzat per l’associació Idea Gestió Cultural i l’Ajuntament d’Amer, el cicle proposa 7 concerts, diversos diumenges fins a l’11 d’abril. El teatre ha reduït a menys de la meitat l’aforament i ofereix 95 localitats per a cada concert, amb totes les mesures per evitar contagis. Hi ha un abonament per als 7 concerts per 60 euros.

Cat Klezmer Trio presentarà, avui a Amer, l’espectacle Una volta al món en 80 minuts, en què interpreta amb clarinet, guitarra i contrabaix algunes de les cançons més representatives de la música klezmer, originària de les comunitats jueves de l’Europa oriental. Sona Amer continuarà amb Ensemble O Vos Omnes (17 de gener), Ferran Albrich (7 de febrer), Orquestra Mioritique (21 de febrer), la Companyia Minimíssima (7 de març), Carola Ortiz, (21 de març) i QBlues3 (11 d’abril).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.