Patrimoni

Fan plegar la directora d’El Born CCM

La directora d’El Born Centre de Cultura i Memòria, Montserrat Iniesta, ha estat rellevada del seu càrrec per “disfuncions en el lideratge tant d’implementació del projecte cultural com de la gestió interna de l’equipament”. L’Ajuntament de Barcelona va anunciar ahir que està redactant les bases per poder convocar el concurs durant la primavera.

Antropòloga i museòloga, Iniesta ha estat directora de l’equipament des de l’1 de setembre del 2017 fins al 28 de febrer del 2021. Jordi Rabassa, regidor de Memòria Democràtica, esgrimia “disfuncions en el funcionament del centre que tenen a veure amb la gestió de l’equip humà i el desplegament del seu projecte” per justificar el relleu d’Iniesta. “Hem treballat amb ella per redreçar la situació tant pel que fa al calendari com a la gestió de l’equip humà, però no ha pogut ser i hem decidit prescindir de la seva direcció”, hi afegia el regidor, que, tanmateix, remarcava que el projecte de la ja antiga directora d’El Born CCM era “molt bo i encaixava amb El Born”.

Tot i garantir, Rabassa, “la continuïtat del projecte”, el grup municipal de Junts per Catalunya va afirmar ahir en un comunicat que “la destitució de la directora d’El Born CCM amb justificacions vagues confirma que Ada Colau no té projecte per a aquest espai”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia