Arts escèniques

Els Serrano juguen amb les ‘fake news’ al Lliure

L’Agrupació Señor Serrano recupera el muntatge que es va poder veure al Grec passat, incorporant-li l’amor com a element distorsionador de la veritat. Es podrà veure només des de dijous fins al 28 de març al Teatre Lliure de Gràcia.The Mountain explora els conceptes de veritat, mentida, acte i simulacre, a partir del fenomen creixent de les fake news, de fets històrics incerts i personatges públics com Vladímir Putin.

El president rus apareix a escena gràcies a la performer Anna Pérez Moya que porta una màscara en la que es projecta el seu rostre. Ella és la narradora d’una trama que aprofita el referent de La guerra dels móns d’Orson Welles i també el mite la primera expedició a l’Everest protagonitzada per George Mallory, que va tenir lloc el 1924 trenta anys abans de la coronació oficial i l’èxit de la qual és encara avui incert. La companyia manté el seu llenguatge fresc, aparentment distès i la fórmula del cinema live (es pot veure com una imatge aparentment real es realitza en una maqueta, en directe). En la funció, manipulen les càmeres els seus creadors, Pau Palacios, Àlex Serrano i també David Muñiz. L’Agrupació Señor Serrano és una companyia de culte a Barcelona (que habitualment té una gira molt més gran al camp internaiconal que a l’autòcton) amb títols com Birdie, A house in Asia o Kingdom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia