Arts escèniques

Més de 90 propostes culturals a Banyoles

La nova temporada inclou un cicle de dansa per a tots els públics

Roko Banana presentarà nou disc

Els espectacles i altres activitats culturals d’arts escèniques, música, la biblioteca, l’arxiu i els museus de Banyoles per al pròxim trimestre sumen 94 propostes adreçades a tot tipus de públic. Pensant en el públic familiar, s’ha bastit un cicle d’activitats que tenen la dansa de denominador comú, i que han titulat Una primavera en dansa. Entre les actuacions que inclou aquest cicle hi ha Les impuxibles, amb música en directe de la pianista Clara Peya.

Pel que fa a teatre, la companyia d’Anna Roca presentarà Històries de les meves veïnes, un espectacle basat en contes del periodista i escriptor Joan Barril, i els populars Clara Segura i Bruno Oro posaran en escena Cobertura, una comèdia ambientada en el món del cinema.

Del vessant musical de la nova programació destaca el concert de la banda banyolina Roko Banana, que presentaran els temes del seu nou disc, El veïnat. Per la seva banda, l’artista resident de l’Ateneu d’aquest any, la cantant de clàssica Mariola Membrives, actuarà en companyia del pianista Chano Domínguez. En el marc del festival FEMJazz! hi haurà actuacions de Dshum, Barcelona Art Orchestra i Dani López Quartet.

En les programacions dels museus trobem l’exposició Vampirs a Banyoles!, el nom que han donat aquí a la mostra itinerant que s’ha organitzat amb motiu de l’Any Perucho, inspirada en la seva novel·la Les històries naturals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia