Arts escèniques

Espectacles familiars adaptats a Olot

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Olot i DinàmiG han projectat el cicle D’AQUÍ, una proposta per promoure la cultura de quilòmetre zero. Aquest cicle comença amb una proposta d’arts escèniques durant els festius de Setmana Santa feta amb companyies i professionals del sector cultural del territori. Així, Samfaina de Colors presenta Andròmines (2 d’abril a les 17 h al Teatre Principal). L’endemà, a la mateixa hora però al pati de l’Hospici, Toti Toronell ofereix una fusió de titelles i humor a Libèl·lula, un homenatge a la figura d’Alexander Calder. I, finalment, El Pot Petit actua per primera vegada a Olot el dia 4 d’abril (17 h, Teatre Principal). Els tres espectacles seran gratuïts però caldrà disposar d’entrada, que es pot adquirir a partir d’avui a les 10 h a https://olotcultura.koobin.cat/.

Campanya de suport a les cases de colònies

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha engegat una campanya de suport a les cases de colònies de la comarca. Les restriccions per controlar la pandèmia de la Covid-19 han obligat els propietaris a adaptar les instal·lacions per minimitzar el possible risc de contagi aplicant protocols de seguretat i, malgrat tot, veuen com s’anul·len algunes de les reserves. La campanya consta de quatre dissenys que es publicaran tant en premsa escrita com a les xarxes socials de l’ens comarcal. Sota l’etiqueta #lleuresegur es presenten diversos missatges com “experimenta anant de colònies” i “aprèn anant de colònies”.

Els perruquers volen l’IVA al 10%

Una trentena de representants de perruqueries de Girona es van mobilitzar ahir a Girona per reclamar la recuperació de l’IVA reduït al 10% en el sector de la perruqueria i la imatge personal. Segons el Gremi de Perruquers l’objectiu de l’acte era de donar visibilitat a la situació econòmica d’extrema gravetat per la qual passa el sector amb la crisi del Covid-19. És per això que es reclama la reducció de l’IVA al 10%, “una reivindicació per formar part d’un pla de rescat davant el risc imminent del miler de salons i perruqueries estètiques”. A Figueres, també es va fer una concentaració, tal com ja havia passat el gener passat.

Els taxistes de Palamós reclamen ajudes

J.T

El col·lectiu de taxistes de Palamós ha fet arribar una sol·licitud d’ajuda a l’Ajuntament. Els taxistes reclamen la bonificació de tributs municipals i que els incloguin especificament en els paquets d’ajudes per a treballadors autònoms. Els professionals asseguren sentir-se desemparats i es queixen que l’Ajuntament no els hagi donat solucions. A Palamós operen actualment dotze llicències de taxi. Els taxistes han fet, doncs, un segon escrit en què insisteixen que s’elimini de forma indefinida el pagament de la taxa de les parades de taxi. També que es bonifiqui al cent per cent l’impost de circulació d’aquests vehicles.

Els perruquers

a la Rambla de Girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen