Patrimoni

Nou centre cultural a la finca Muñoz Ramonet

El conjunt d’edificis i jardins del llegat de Julio Muñoz Ramonet serà un centre singular dedicat a la cultura, l’art i la ciència. El patronat de la Fundació Muñoz Ramonet ha aprovat per unanimitat el pla funcional presentat per l’Ajuntament de Barcelona per convertir aquests edificis en un equipament multidisciplinari i de nova generació. L’Ajuntament ha habilitat, d’entrada, una partida d’1,8 milions per posar en marxa aquest projecte, amb la perspectiva d’obtenir altres fonts de finançament. Pel que fa al calendari, amb el pla funcional aprovat, es convocarà el concurs d’arquitectura per triar l’equip redactor del projecte, un procediment que s’allargarà almenys durant nou mesos.

Els dos edificis de la finca, als carrers Muntaner 280-292 i Avenir 26-28, de Barcelona, sumen una superfície de 4.131 m² i són obra de l’arquitecte Enric Sagnier i Villavecchia. Pel que fa al jardí històric, té una superfície de 3.568 m² i és obra de l’arquitecte paisatgista Jean Claude Nicolas Forestier.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia