Música

canet rock

DAVID CASTILLO

Història i canvi generacional

Per als que vam gaudir del Canet dels anys setanta i vam assistir a la reconstrucció triomfant, la cita és ineludible més enllà dels convocats. Les entrades, per la raó que sigui, volen i aquest any les bandes joves tindran tot el protagonisme al Pla d’en Sala. Entre els advertiments, l’organització ens diu que el festival se celebrarà amb un aforament de 22.000 persones que s’hauran de fer un test d’antígens el mateix dia. També serà obligatori l’ús de mascareta, però es podrà gaudir dels concerts, ballar i cantar sense distància de seguretat. Amb concerts vius i ràpids per l’escenari aniran passant Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Núñez, Ciudad Jara, Ítaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc, dins un cartell que anteposa el ritme i les ganes als noms i la popularitat. Estic segur que tothom sortirà saltant.

Des del 7 de juny s’han posat a la venda les entrades i un servei d’autobusos facilitarà l’accés al pla on es convoca el concert. Els discjòqueis seran un complement als concerts dels solistes i les bandes esmentats. Molt curosos, els de l’organització informen que el CanetRock se celebra al Pla de’n Sala, un terreny situat al costat de la Via Cannetum, molt proper a la sortida de la C-33 de Canet de Mar. Així mateix recomanen l’ús del transport públic per desplaçar-s’hi. L’estació de tren de Canet es troba a uns 1,2 km del Pla d’en Sala, uns 20 minuts caminant, creuant el centre de Canet de Mar, com s’havia fet en els cèlebres concerts dels setanta, aleshores custodiats per la Guàrdia Civil. Els que vulguin anar amb la comoditat del tren, com anys anteriors, podran disposar de descomptes importants en els bitllets d’anada i tornada amb destinació a Canet de Mar. Un apunt per a la sostenibilitat: l’energia dels grups convocats permetria anar a les ciutats a tota velocitat.

Canet Rock
3 de juliol


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda