Música

festival d’estiu de tarragona

l.L

Un eclecticisme enriquidor

El Teatre Auditori Camp de Mart de la ciutat de Tarragona acollirà novament el Festival d’Estiu amb actuacions com ara la representació de l’òpera de Verdi Rigoletto (9/7), un gran espectacle amb direcció musical d’Óliver Díaz, que compta amb 50 músics, 24 figurants i cos de ball, 80 vestits, 24 cantaires, 11 solistes, 28 components de l’equip tècnic i artístic i 1.500 quilos d’escenografia omplint gairebé 300 metres quadrats d’escenari.

També hi actuaran Fangoria, duet format per Alaska i Nacho Canut (14/7); el cantautor de combat Paco Ibáñez (15/7), que farà tornar a aixecar el puny i el públic; la delicada cantant i compositora Judit Neddermann (16/7); el cantant flamenc Diego El Cigala (22/7), i el grup Buhos, que presenta el seu primer espectacle per a teatres, Teràpia col·letiva (24/7).

El 29 de juliol tindrà lloc el Festival de Músiques Urbanes, amb Lildami, 31 FAM, Jazzwoman, Dj Hello Sasy, La Blondie, Flashy Ice Cream, Lauren Nine i la DJ Awwz; ELS40 aterren al Festival d’Estiu de Tarragona amb els concerts de Sara Roy i Porto Bello (30/7); la soprano Marta Mathéu cantarà acompanyada de la Banda Unió Musical de Tarragona (1/8); el grup teatral Castelvines & Monteses, format per 13 membres, posa humor als textos clàssics (7/8); Sopa de Cabra celebrarà el 30è aniversari del disc Ben endins (16/8), i, finalment, el cantant terrassenc Miki Núñez presentarà el segon àlbum, Iceberg (17/8).

Festival d’Estiu de Tarragona
Del 9 de juliol al 17 d’agost


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda