Cultura

Ítaca obre l’estiu amb vuit concerts a l’Estartit

Iseo & Dodosound, Lágrimas de Sangre, Oques Grasses i Xiula, entre avui i diumenge

“Estem obligats a no perdre mai l’esperança.” Amb aquesta frase d’Arcadi Oliveres obre aquest any el seu web el festival Ítaca , Cultura i Acció a l’Empordà, que avui posa en marxa a l’Estartit un dels seus escenaris principals, amb un total de vuit concerts entre aquest cap de setmana i el vinent. El festival organitzat per Link s’obrirà aquesta nit a la platja Gran de l’Estartit amb l’actuació dels navarresos Iseo & Dodosound , l’única a les comarques gironines dins del seu Inédito Tour. Acompanyats de The Mousehunters, el duet avançarà alguns temes del seu tercer disc, amb el seu excitant còctel de música jamaicana i electrònica.

Ítaca continuarà demà, divendres, al mateix escenari amb el rap combatiu de Lágrimas de Sangre i Sample Corp., i per dissabte a la nit hi ha previst un gran ple –1.400 espectadors– amb Oques Grasses, per acabar diumenge al vespre el primer cap de setmana amb Xiula i la seva música sense límits d’edat. El dijous 1 de juliol, Els Amics de les Arts hi faran el concert inaugural de la seva gira d’estiu i l’Ítaca l’Estartit es clourà el divendres 2 amb Balkan Paradise Orchestra i la cantautora Travis Birds.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.