Patrimoni

L'Agència Catalana de Patrimoni crea l'abonament De Bat a Bat per visitar durant un any els 29 museus, monuments i jaciments que gestiona a tot el país

L'abonament, que es presenta amb una instal·lació itinerant que ara es troba a la Rambla de Girona, té una modalitat individual (30 euros) i una multipersonal per a 4 persones (70 euros)

Aquest matí s'ha inaugurat a Girona la instal·lació promocional del llançament del nou abonament de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural de la Generalitat, De Bat a Bat. La instal·lació promociona el llançament d'un nou abonament que permet l'entrada il·limitada durant un any i a un preu accessible a tots els equipaments que gestiona l'organisme. La instal·lació estarà ubicada a la Rambla de la Llibertat, tocant al pont de les peixateries velles, fins al pròxim diumenge 18 de juliol. Després circularà per Lleida, Terrassa i Tarragona, durant l'estiu. Abans s'ha pogut veure també a Barcelona. L'abonament De Bat a Bat permet l'accés il·limitat durant tot l'any i a un preu assequible als 29 museus, monuments i jaciments que gestiona l’Agència. El preu és de 30 euros per a l'abonament individual i de 70 euros per al multipersonal, que permet l'entrada als recintes del titular i de tres persones més que no sempre han de ser les mateixes ni formar part de la mateixa família. En el moment de la compra a qualsevol dels 29 museus i monuments, l'abonament s'activa per a tot un any, durant el qual es poden visitar els museus i monuments tantes vegades com es vulgui. També es pot adquirir al web http://patrimoni.gencat.cat/ca/debatabat, on hi ha també la relació de museus, monuments i jaciments. A la presentació d'aquest matí hi havia Josep Manuel Rueda, director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, i Carme Renedo, directora de Serveis Territorials de Cultura a Girona.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda