Música

Grans veus de dona, a la vall de Camprodon

Marina Rossell, La Marta Rius i Ivette Nadal actuaran en la 22a edició del festival

El Festival de la Vall de Camprodon celebrarà la 22a edició, amb cinc concerts que tindran lloc a l’agost a diferents pobles de la vall, i un últim concert protagonitzat per la cantant Ivette Nadal, que es portarà a terme el 2 d’octubre a Camprodon. De fet, una de les singularitats d’aquesta programació és la presència de destacades veus femenines de diferents generacions de la música catalana, com Nadal, Marina Rossell i La Marta Rius. Tots els concerts del festival són gratuïts, amb aforaments restringits i totes les mesures de seguretat vigents. El festival s’obrirà el dissabte 7 d’agost al pati de les escoles de Sant Pau de Segúries, amb Strawberry Friends, un duet d’homenatge a The Beatles format per Balta Navarro i Tomàs Gonzàlez (guitarres i veus). El divendres 13 d’agost, a la plaça del Migjorn de Molló, s’hi podrà escoltar Èric Vinaixa, que actuarà en format de trio, per versionar grans clàssics del rock.

El 14 d’agost, a la plaça de l’Om de Llanars, Marina Rossell hi interpretarà les seves Cançons de resistència, acompanyada al piano per Xavi Lloses. El 21 d’agost, a la plaça de l’Ajuntament de Setcases, tindrà lloc un concert de swing a càrrec del trio del clarinetista Oriol Romaní. La programació de l’agost es completarà el dia 22 amb el concert de La Marta Rius i la seva Ànima salvatge a la plaça de l’Era de Vilallonga de Ter. A l’octubre, Ivette Nadal presentarà a la plaça del Monestir de Camprodon Ara busco una altra cosa amb la guitarra de Marcel Torres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia