Música

Pasión Vega obre avui el Som de Mar

La nova edició del festival de Lloret de Mar continuarà fins al 28 d’agost

L’artista malaguenya Pasión Vega és l’encarregada d’inaugurar avui la segona edició del festival Som de Mar de Lloret, que va néixer l’any passat en plena pandèmia. La popular cantant oferirà un concert en què farà un repàs del seu darrer disc, titulat Todo lo que tengo, un homenatge a la música i folklore llatinoamericà, a través d’un repertori original i totalment nou.

Així, amb Pasión Vega s’iniciarà el festival que ja el 21 de juliol va tenir un avançament amb el concert acústic a la platja, amb les entrades exhaurides d’M Clan, i continuarà amb les actuacions de Marina Rosell (20 d’agost), David Otero (21 d’agost), The Other Side (tribute Pink Floyd) (22 d’agost), Xiula (23 d’agost), Miquel Abras (24 d’agost), Carlos Sadness (25 d’agost), Els Amics de les arts (26 d’agost, entrades exhaurides), María José Llergo (27 d’agost) i, ja per cloure la programació, el 28 d’agost, l’actuació de Sopa de Cabra (també amb les entrades ja exhaurides).

A part de l’escenari principal on es fan les actuacions musicals, dins dels Jardins de Santa Clotilde s’ofereixen diferents propostes gastronòmiques des de les 19 h. El festival es fa als jardins de principis del segle XX situats a la vora del mar, entre cala Boadella i la platja de Fenals, d’una gran bellesa i considerats uns dels jardins botànics europeus més importants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia