Música

Abba anuncia el seu primer àlbum d’estudi en 40 anys

El quartet suec presenta el projecte ‘Voyage’, que inclou un disc amb 10 temes nous i un espectacle hologràfic

El disc sortirà el 5 de novembre i el 7 es posaran a la venda les entrades per als concerts virtuals

El quartet suec Abba ha anunciat aquest dijous el llançament del seu nou projecte musical, “Voyage”, que inclou el seu primer àlbum d’estudi en gairebé 40 anys, amb deu temes nous, i un espectacle hologràfic.


El grup format per Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus i Benny Anderson, que es va separar el 1982, ha posat fi a quatre dècades d’absència amb la presentació a Londres dels dos nous singles del disc: i “”.

El renovat viatge de Abba ha començat al cim de la torre ArcelorMittal Orbit, situada al Parc Olímpic de Londres 2012, des d’on es visualitza l’estructura del nou teatre on la banda oferirà una sèrie de concerts virtuals d’una hora i mitja de durada.

En aquest , els artistes es convertiran en hologrames, anomenats “Abbatars”, i interpretaran 22 temes del quartet.

En una roda de premsa, Ulvaeus i Anderson han avançat que el disc sortirà al mercat el 5 de novembre, dos dies abans que surtin a la venda les entrades per al seu espectacle.

Anderson ha dit que se sent “molt orgullós” d’aquest nou disc, amb 10 cançons noves, entre elles una “nadala”. En to de broma, el músic ha assegurat haver après que “no cal esperar 40 anys per  treure un àlbum”.

La resta de components d’Abba presents a Londres han destacat la felicitat que els ha produït tornar a ajuntar-se en un estudi, perquè “semblava que no havia passat el temps”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia