Música

Trenta edicions de ‘blues’ a Cerdanyola

Orgullós d’un frondós historial que inclou actuacions de Johnny Winter, Willy DeVille, Ike Turner, Rick Derringer, i Buddy Guy, entre moltes altres figures, el Festival de Blues de Cerdanyola del Vallès celebrarà des d’avui fins al dia 10 la seva edició número 30, amb 35 concerts programats en quatre espais principals, tots a l’aire lliure, de la ciutat: Masia Can Fatjó, Masia Cordelles, Can Serraperera i Mercat de Fontetes.

El festival, amb el gruix de les entrades ja exhaurides, arrancarà avui amb un guitarrista nord-americà, Doug MacLeod, i, durant els pròxims dies, rebrà les visites d’artistes internacionals com l’harmonicista britànic Errol Linton, la cantant londinenca de soul Izo Fitzroy o la banda d’homenatge a Rory Gallagher Band of Friends (amb el baixista Gerry McAvoy, còmplice de Gallagher durant vint anys, al capdavant). Entre els artistes del país que, aquests dies, pujaran als escenaris de Cerdanyola, d’altra banda, hi ha Mambo Jambo Arkestra i Etxart Casas, que participarà en un homenatge al seu pare, el guitarrista Amadeu Casas, un dels puntals del blues a Catalunya, desaparegut a finals de l’any passat, amb alguns dels músics amb qui va col·laborar. El 30è Festival de Blues inclou també exposicions, classes magistrals i activitats per al públic familiar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen