Música

La Dona del Sac presenta el seu disc a Banyoles

El grup de música familiar, format pels bessons Balsach, actua a les barraques

Els germans Eloi i Marc Balsach (Girona, 1991), especialitzats en animació sociocultural i musical, són els components del nou grup de música familiar La Dona del Sac , que aquest migdia presentarà el seu primer disc , de títol homònim, en un concert al recinte de les barraques de Banyoles (12 h, gratuït), dins la programació de la festa major .

Quan pugen a l’escenari, l’Eloi i en Marc es converteixen en Bombo i Clap, dos personatges molt divertits que, a través de les seves cançons, intenten transmetre valors essencials com ara la comunicació, la imaginació, l’autoestima, la sostenibilitat, el sentit de comunitat i l’autenticitat. La Dona del Sac és “l’antítesi del conegut i temut Home del Sac”. Dins del seu sac, hi ha jocs, contes i cançons, i “sempre es nodreix de la imaginació, el misteri, la il·lusió, l’amor i el joc”, per ajudar els altres. Tot i que els germans Balsach toquen una desena d’instruments, al disc han tingut la col·laboració d’una dotzena de músics, com ara Ramon Prats i Oriol Tonietti (bateria), Tomàs i Toni Pujol (baix i contrabaix) i Tavi Constans (saxo alt).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia