Música

C. Tangana, Lyra Pramuk, Bonobo i Agoria, novetats del Sónar 2022

El cartell també suma Headie One i Coucou Chloe

C. Tangana, Lyra Pramuk, Bonobo i Agoria són alguns des 24 nous artistes que s’han incorporat al programa del Sónar 2022, segons han anunciat aquest dimarts el certamen. També hi participaran Headie One i Coucou Chloe, a banda de For Those I Love, Overmono Live, Vegyn o Juicy Bae, entre d’altres. Avui també s’ha avançat el programa de Sónar de Nit per a divendres i dissabte, el protagonista principal del qual serà C. Tangana, que obrirà la nit de divendres amb els temes del seu àlbum ‘El madrileño’. Moderat i The Blaze actuaran al festival el mateix dia. Headie One, el raper que està reinventant el gènere al Regne Unit, farà la seva primera aparició a Sónar. Completaran la nit The Chemical Brothers, Arca i The Blessed Madonna.

Bonobo presentarà el seu pròxim àlbum ‘Fragments’, i també actuarà el teloner de la seva anterior gira, el productor Poté (l’àlbum de debut del qual es va publicar al segell Outlier), que oferirà un DJ set percussiu.

El DJ i productor francès Agoria tornarà al festival per revisar prop de tres dècades rere els plats. També tornaran al festival els irlandesos Overmono Live, que compartiran programa amb la vocalista i compositora nord-americana Lyra Pramuk i el seu espectacle ’Echoluminescence’.

L’escena local estarà representada pel raper barceloní El Bobe, l’estrella sevillana emergent del trap espanyol Juicy Bae o el prolífic emo-rapper Rojuu. També hi haurà el duo format per Mori i Ruskowsky (que va produir el tema ’Bien’ per a C. Tangana) i la DJ donostiarra Brava.

El Sónar 2022 també comptarà amb la música ritualista de l’artista franco-veneçolana La Chica, i amb For Those I Love, combinació de paraula i electrònica per lloar un amic perdut.

D’altra banda, l’argentí IHHH s’uneix als artistes visuals Desilence. I, en una col·laboració presentada per Patreon, Cuckoo, Hainbach i Look Mum No Computer presenten l’espectacle ’Uncompressed’. D’altra banda, aquest dimarts també s’ha anunciat que la primera edició de Sónar Lisboa se celebrarà els dies 8, 9 i 10 d’abril del 2022.

En el seu programa musical, el festival comptarà amb The Blaze (DJ set), Thundercat, Polo & Pan, Charlotte De Witte, DJ Nigga Fox, Floating Points, Nicola Cruz, Ellen Allien b2b Dr. Rubenstein, Enchufada Na Zona, Eu.Clides, FJAAK Live, Héctor Oaks, Iamddb, Jayda G, Kampire, Nídia, Pongo i DJ Stingray 313 Live, entre molts d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona