Música

Jorge Drexler, Els Pets, Suu i Ramon Mirabet, al desè aniversari de l’Strenes

També hi actuaran Sergio Dalma, Doctor Prats, Coque Malla, Sau30, Ginestà o Lagrimas de Sangre, entre d’altres

Els artistes Jorge Drexler, Els Pets, Suu i Ramon Mirabet són alguns dels plats forts del desè aniversari del festival Strenes de Girona. Els responsables del certamen han presentat aquest dimarts una vintena de les actuacions que conformaran el programa de l’edició de l’any vinent, que se celebrarà entre finals de març i el mes de maig. Sergio Dalma, Doctor Prats, Coque Malla, Sau30, Ginestà o Lagrimas de Sangre també han confirmat que participaran a la mostra gironina, com ara Dorian, Delafé y las Flores Azules, Els Catarres, Macaco, Blaumut o Marina Rossell. Finalment, també s’han anunciat els concerts de León Benavente, Agua Bendita, Habla de mí en presente i Magalí Sare.

Una de les novetats de l’Strenes d’aquest any, el festival que promou les novetats musicals dels artistes que programa, és que alguns dels concerts es faran el mes de maig, per bé que el gruix de les actuacions es faran entre el 26 de març i tot el mes d’abril.

El concert inaugural estarà protagonitzat pel retorn en directe de Delafé y las Flores Azules, que acaben d’anunciar una gira especial pel seu vintè aniversari. El duet barceloní, acompanyat de Las Trompetas de la Muerte, obrirà l’Strenes a l’Auditori de Girona el dissabte 26 de març.

Aquest serà l’escenari, també, d’un dels concerts més destacats de l’Strenes, el que oferirà Jorge Drexler el divendres 22 d’abril per avançar cançons del seu nou àlbum. L’enregistrament de l’uruguaià s’espera que surti a la venda a la primavera. Marina Rossell, d’altra banda, hi actuarà el divendres 8 d’abril. Presentarà el disc ‘300 crits’.

Una altra novetat és ‘Ritual’, el nou disc de Dorian. La banda indie-pop oferirà les seves creacions a l’escenari de les escales de la Catedral el divendres 29 d’abril. També presentaran nou disc -i també al mateix escenari- Els Pets (el dissabte 30 d’abril), igual com ho farà Suu amb el tercer disc d’estudi de la cantant, el diumenge 1 de maig.

Les noves cançons de Blaumut es podran sentir a l’Auditori de Girona el divendres 8 d’abril, com les de Sergio Dalma, el dissabte 2, que presentarà el disc ‘Alegria’, i les d’Els Catarres, el 23 del mateix mes, que posaran en solfa el disc ‘Diamants’. El cantant Coque Malla també actuarà en aquest escenari, el divendres 1 d’abril, amb el disc ’El astronauta gigante’.

Macaco actuarà al Teatre Municipal el divendres 22 d’abril, escenari on també sonaran les creacions més fresques de Ramon Mirabet, el dissabte 9 d’abril, o les de Sau30, amb el disc ‘Mil i una nits i uns quants dies’, el dissabte 23 d’abril.

Els Doctor Prats, en canvi, actuaran a la Sala Razzmatazz de Barcelona el dijous 5 de maig, i Magalí Sare ho farà al Petit Palau, també a la capital catalana, el dissabte 21 del mateix mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA
música

Lecocq debuta amb ‘Sous la glace / Sota el gel’, un manifest bilingüe contra la superficialitat

la bisbal d’empordà
Crítica
música

Blau de Colònia

GIRONA
calonge

L’Orquestra Di-versiones encapçala el cartell del tercer OncoMusic Fest

calonge

Llum verda a la nova biblioteca central pendent de trobar el finançament de 13,9 milions

SANT CUGAT DEL VALLÈS
TEATRE

El TNC aborda la crítica al sistema judicial amb ’Els criminals’

BARCELONA
Cultura

Adeu a Lorena Velázquez, la reina del cinema fantàstic

novetat editorial

Laurent Binet presenta una novel·la epistolar i detectivesca

Barcelona