Música

Padrins i fillols en un nou Curtcircuit

Orgullós d’haver programat, des del 2013, 414 concerts de 355 artistes diferents en sales d’arreu del país, el cicle Curtcircuit, impulsat per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), inicia avui amb Maria Arnal i Marcel Bagés (Apolo, 20.30 h, amb Ikram Bouloum d’artista convidada) la seva edició número 10. Entre la vintena d’actuacions anunciades fins al juliol hi ha la celebració dels quinze anys d’A Contra Blues (6 de març al Cafè Teatre de Lleida, 29 d’abril a Lo Submarino de Reus i 20 de maig a la Sala Zero de Tarragona) o el retorn de Tarta Relena, un dels grups en alça del panorama musical català, al Pumarejo de l’Hospitalet de Llobregat (21 d’abril), on va néixer el projecte. Com ja és habitual en el Curtcircuit, l’artista principal n’apadrina un altre per tal que obri cada concert. “És un dels nostres segells d’identitat”, diu Carmen Zapata, gerent de l’ASACC. “Ens fa molt feliços veure, en aquest sentit, com Arnal i Bagés, que el 2014 eren apadrinats per Joan Miquel Oliver, apadrinen ara Ikram Bouloum.”

El Curtcircuit 2022, amb presència també de Nacho Vegas, Carles Benavent, Meritxell Neddermann i Joana Serrat entre d’altres, arriba després de l’any més difícil per a les sales de concerts. “En tenim moltes que no superarien un altre tancament sorpresa com el de desembre”, alerta, però, Zapata. “N’hi ha que encara estan a l’UCI i que trigaran mesos a tornar a respirar amb tranquil·litat.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona