Llibres

Eric del Arco, nou president del Gremi de Llibreters de Catalunya

El Gremi de Llibreters de Catalunya acaba d’escollir nou president i junta directiva. Durant una assemblea extraordinària, les llibreries agremiades han ratificat per unanimitat la candidatura de la junta directiva encapçalada per Eric del Arco, llibreter de la Documenta, a Barcelona. Aquesta junta substitueix la que ha estat dirigida els darrers quatre anys per M. Carme Ferrer, de l’Empúries de Girona.

La junta sortint ha encoratjat i ofert tot el suport al nou equip i aquest ha agraït la feina feta pel seus predecessors, més encara en un període marcat per la pandèmia, i l’enfortiment del Gremi que han aconseguit.

La consolidació del Gremi, el treball a l’entorn de les diverses problemàtiques del sector, la visibilització i l’empoderament de tot el territori, la formació i el prestigi de l’ofici llibreter i l’aposta pel foment lector, són algunes de les línies de treball de la nova directiva, que planteja una governança participativa i oberta a les llibreries.

A banda del nou president del Gremi, la nova junta directiva està formada per Gemma Barrufet (A Peu de Pàgina, Barcelona); Maite Sánchez (Pebre Negre, Barcelona); Oliva Pascual (L’Aranya, Cerdanyola del Vallès); Mertxe París (El Genet Blau, Lleida i Barcelona); Fe Fernàndez ( L’Espolsada, Les Franqueses del Vallès); Toni Ferron (Foster & Wallace, Vic); Carlota Freixenet (La Carbonera, Barcelona); Andrea Giovannoli (L’Argonauta, Balaguer); Aitor Martos (Sendak, Barcelona); Anna Nicolau (Les Voltes, Girona); Antonio Ramírez (La Central, Barcelona); Glòria Rius (Laie, Barcelona); Júlia Albesa (La Irreal, Tortosa).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen