L'Acampada Jove marxa de Sant Celoni i s'instal·la a Montblanc

Les JERC esperen atreure el públic del Senglar Rock, que aquest any no es farà

Les JERC asseguren molta música, debats, xerrades, presentacions de llibres i tota mena d'ofertes culturals en la catorzena edició de l'Acampada Jove. El festival juvenil d'accent independentista ha trobat aquest any un espai nou on fer-se sentir, després d'haver passat ja per Arbúcies i Sant Celoni i haver estat negociant emplaçar-se aquest any a Tordera i Llinars del Vallès. El pròxim mes de juliol la capital de la Conca de Barberà podria arribar a concentrar més del doble de persones que no pas habitants té la comarca (poc més de vint mil).

Una de les prioritats de les JERC és continuar apostant per les propostes musicals que els han permès consolidar l'Acampada Jove. No hi faltaran grups de reggae, ska i mestissatge, que es complementaran amb el festival de música electrònica, el qual es podrà descobrir a la vela Flaixbac, que es mantindrà. Tot i això, caldrà esperar fins a la diada de Sant Jordi per conèixer el programa definitiu.

Del Senglar a l'Acampada Jove

La situació geogràfica ha estat un factor decisiu perquè les JERC es decantessin per la capital de la Conca de Barberà. Així ho explicava el director d'aquest muntatge, Gerard Coca, i també ho ha estat l'experiència que tots els agents locals tenen sobre aquest tipus de mostres, i és que a Montblanc, ja s'hi va fer durant cinc anys el Senglar Rock, l'altre gran festival de música catalana que més públic ha aconseguit atreure. La suspensió, aquest any, del Senglar Rock, a causa de les obres que es fan al parc de Lleida on se celebra, farà que molts espectadors es desplacin a l'Acampada Jove, segons Coca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.