Cinema

Films de Sang-soo i Seidl a Sant Sebastià

El prolífic i distingit cineasta coreà Hong Sang-soo; el director austríac premiat a Venècia i Berlín Ulrich Seidl i la debutant nord-americana Marian Mathias, amb un film que ha passat pels laboratoris de projectes de Canes i Venècia, són alguns dels cineastes seleccionats en la secció oficial competitiva de la 70a edició del Festival de Sant Sebastià, que se celebrarà entre el 16 i el 24 de setembre. El certamen basc va fer pública ahir la llista de dotze cineastes internacionals d’aquesta secció, que inclou també els argentins Diego Lerman, Manuel Abramovich i Sebastián Lelio, el francès Christophe Honoré, el japonès Genki Kawamura, la colombiana Laura Mora, el portuguès Marco Martins, el danès Frelle Petersen i el txec Petr Václav.

Aquests cineastes competiran amb les tres produccions catalanes seleccionades (Suro, de Mikel Gurrea; La maternal, de Pilar Palomero, i Girasoles silvestres, de Jaime Rosales) i amb el film espanyol La consagración de la primavera, de Fernando Franco. Fora de concurs, el festival va anunciar ahir el documental El sostre groc, d’Isabel Coixet, i Apagón, sèrie de Movistar+ de cinc episodis dirigits per Rodrigo Sorogoyen, Raúl Arévalo, Isa Campo, Alberto Rodríguez i Isaki Lacuesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia