Cinema

Trets al tren bala

Brad Pitt és un assassí a sou que comparteix viatge al Japó amb altres perillosos sicaris, a ‘Bullet train’

Brad Pitt es retroba amb el seu antic doble, que ara dirigeix aquesta delirant comèdia d’acció

“Va ser graciós veure Brad Pitt interpretar un doble d’acció a Érase una vez en... Hollywood. El tipus de relació entre un actor i el seu doble que es veu a la pel·lícula és completament real.” David Leitch, el director de Bullet train , que arriba avui als cinemes, sap perfectament de què parla. Abans de rodar aquesta producció, que compta amb el mateix Brad Pitt, Sandra Bullock i Aaron Taylor-Johnson entre els intèrprets, va treballar de doble d’acció en cinc ocasions amb l’estrella, en títols com El club de la lucha o Troya. “Acabes desenvolupant una relació molt estreta –explica el cineasta a les notes de producció del film–. Durant un temps, cadascú ha seguit el seu camí, però m’alegra que el destí hagi fet que ens ajuntem una altra vegada.”

La retrobada, ara com a director i protagonista, s’ha produït amb Bullet train (“Tren bala”), nom amb què es coneixen els trens d’alta velocitat a la Xina. En realitat, l’acció transcorre en un trajecte entre Tòquio i Kyoto en un dels seus homòlegs japonesos, coneguts com els Shinkansen. Bullet train és un delirant thriller d’acció i suspens, amb dosis de comèdia, que adapta una novel·la de Kotaro Isaka, popular escriptor japonès especialitzat en el gènere de la intriga.

Brad Pitt interpreta un assassí a sou en hores baixes conegut amb l’àlies de Mariquita. Està decidit a canviar de vida, però el destí li té preparats altres plans quan afronta la seva última missió: ha de robar un maletí en un tren amb destinació a Kyoto en què viatgen també alguns dels assassins a sou més letals del món. “Mariquita està passant una crisi existencial”, diu Brad Pitt a les notes promocionals del film. “Moltes de les seves missions recents no han sortit com esperava i comença a pensar que el comú denominador de totes les situacions és que ell hi era. Creu que té mala sort en tots els aspectes de la vida i està intentant capgirar la situació actuant de manera pacífica.”

David Leitch el dirigeix després de deixar la feina de doble d’acció i esdevenir un reconegut director de cinema d’acció, amb títols com Atómica, Deadpool 2 o Fast & Furious: Hobbs & Shaw.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia