Música

El festival In-somni es trasllada a Banyoles

Els concerts del 19è festival In-somni, que s’havien de fer al parc del Pou del Glaç de Sarrià de Ter, tindran lloc finalment a la sala La Nau de Banyoles. El canvi ha estat provocat pel risc de mal temps en les jornades del festival, que començarà demà, divendres, i s’allargarà fins diumenge. L’organització ha anunciat que tothom que sol·liciti el retorn de l’import de l’entrada cal que ho faci a través del canal de venda on s’ha comprat, i es farà com més aviat millor.

El programa inclou quinze concerts, distribuïts en el calendari segons el tipus de música. Divendres és el torn de l’indi i el tecno, amb Agnès Algueró, Luw, Morcheeba i els dj Telastika i Te Jodes y Bailas; dissabte (punk) tocaran Disaster Jacks, Les Buch, Segismundo Toxicómano, Kaos Urbano, KOP, Milicianos i Tensö. Finalment, la jornada del diumenge estarà dedicada a la música urbana i actuaran un artista del concurs de nous talents del mateix festival, Daura Mangapa, Tramma i Bounce Twice.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia