Música

La revolució ‘soul’ arriba a Palafrugell

El cantant Steffen Morrison és el cap de cartell del 28è Festival de Jazz Costa Brava, que té lloc fins al 12 d’octubre

El cantant neerlandès Steffen Morrison, nascut a Surinam i considerat un dels grans exponents del nou soul europeu, presentarà el seu últim disc, Soul Revolution (2020), en un concert al Teatre Municipal de Palafrugell (20 h, 15 euros), com a cap de cartell del 28è Festival de Jazz Costa Brava . El festival, organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell, amb el suport de la Generalitat i la Diputació, tindrà lloc entre avui i el dimecres 12 d’octubre, amb una desena de concerts i altres activitats complementàries.

La programació s’obrirà aquesta tarda amb la xerrada-col·loqui Cinema i jazz, una relació estreta i perdurable (19 h), a càrrec de Jordi Dorca, divulgador i tècnic del Museu del Cinema de Girona, que tindrà lloc a la Biblioteca de Palafrugell, on demà dijous tindrà lloc l’espectacle familiar En Jon i el misteri del saxòfon, amb música i pintura en directe a càrrec de Pau Morales i els seus Pauer Kids (17.30 h, gratuït). Divendres es projectarà la pel·lícula Acordes y desacuerdos, de Woody Allen, al Teatre Municipal (TMP), en dues sessions gratuïtes, a les 19.30 i les 21.30 h.

Dissabte al migdia començarà la música en directe, amb L’Energia Big Band i els combos de l’Escola de Música de Palafrugell, a la plaça Nova, on diumenge actuarà en horari de vermut Funk Station, banda de versions i temes propis, entre el funk i el jazz clàssic, amb la veu de Rocío Angué. Diumenge a la tarda el jazz jove de Hönk Quartet a Can Genís (18 h, gratuït) precedirà el concert del pianista Pepe Rivero i la cantant Àngela Cervantes al TMP (20 h, 15 euros), a partir de les cançons de la porto-riquenya d’origen català Sylvia Rexach (1922-1961).

Dimarts, al TMP, Cascai Teatre i Girona Jazz Project hi representaran l’espectacle Els colors de Duke Ellington (20 h, 15 euros), i el dimecres 12 a la plaça Nova clourà el festival Lluís Coloma & His Musical Troupe (12 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda