Música

La Simfònica de Cobla i Corda canta des del cor

Aquest cap de setmana el projecte de Metalquimia estrena ‘Himnes del cor’ a l’Auditori de Girona, amb les veus de Beth, Manu Guix, La Pau i Joan Garrido

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya estrena aquest cap de setmana a Girona el seu nou projecte, Emociona’t amb la SCCC: Himnes del cor, amb les veus de Beth, Manu Guix, La Pau i Joan Garrido, a més de la Polifònica de Puig-reig. La formació impulsada per la Fundació Metalquimia va omplir ahir a la nit la sala simfònica de l’ Auditori de Girona , on tornarà a actuar aquest vespre (19 h) i demà, diumenge (12 h).

En el seu nou treball, l’orquestra dirigida per Francesc Cassú adapta grans himnes de la història de la música, en “un viatge emocional per les melodies més corprenedores dels darrers tres-cents anys que han acabat esdevenint himnes universals” que va des de l’Oda a l’alegria de Beethoven a I will survive de Gloria Gaynor, passant per Amazing Grace, El cant dels ocells, L’Empordà i Highway to Hell. Josep Lagares, impulsor del projecte de la SCCC des de Metalquimia , destaca que “el nou projecte de la SCCC reflecteix melodies que són de tots i que no són de ningú, són himnes del cor que, independentment de l’edat, la ideologia, el gènere, la llengua, la nacionalitat i el color de la pell, ens uneixen com a persones i ens apropen com a germans”. El disc Himnes del cor ha estat publicat per Música Global en CD i també està disponible a les plataformes .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia