Cinema

Per què renovar les subscripcions

Les plataformes de ‘streaming’ tenen a punt un gran arsenal d’estrenes de sèries i noves temporades

S’estrenaran ‘The last of us’, ‘Ashoka’, ‘Echo’, ‘La reina Carlota’ i ‘Dune: the sisterhood’

Si algú s’estava plantejant si renovar, cancel·lar o contractar les subscripcions a les plataformes de streaming que dominen el mercat de les sèries, ho tindrà complicat per donar l’abast amb tant d’arsenal de títols que ja tenen a punt. Tot sigui per mantenir l’espectador enganxat a les pantalles petites.

Adaptacions de videojocs, més expansió de l’univers galàctic i dels superherois, més amors romàntics de tassetes, també de relacions d’adolescents sota els efectes psicotròpics, i les esperades punyalades per l’esquena per aconseguir el tron de l’empresa familiar... Quin any que ens tenen preparat Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV i altres plataformes.

Per començar, ja tenim a tocar (16 de gener) l’adaptació d’un dels jocs més populars de Playstation, The last of us (HBO Max), un nou relat ambientat en un escenari postapocalíptic en què la supervivència de la humanitat està amenaçada per un virus mortal. Res original, però que Pedro Pascal i Bella Ramsey (descoberta a Joc de trons) la protagonitzin i els creadors de Chernobyl i el guionista del videojoc en siguin els creadors són un valor afegit. I parlant de Pedro Pascal, també torna per encarnar rere la màscara del caçarecompenses més famós de la galàxia The Mandalorian la tercera temporada de la sèrie d’èxit de Disney+, acompanyat, és clar, de Grogu, el nen Baby Yoda.

Si no en teniu prou, sapigueu que Ashoka, un dels personatges secundaris més estimats d’aquesta saga i de la de Star Wars en general –la valenta i talentosa Jedi, encarnada per Rosario Dawson–, tindrà una sèrie pròpia, també a Disney+. En un altre planeta proper trobarem Dune: the sisterhood (HBO Max), la primera expansió de l’univers creat per Frank Herbert, en aquest cas una preqüela centrada en les Bene Gesserit, el misteriós orde de dones amb poders màgics que ja vam veure en la pel·lícula de Denis Villeneuve.

Pels fans dels superherois –siguin de Marvel o no– la cosa continua i, si ja vau disfrutar amb l’adorable Peacemaker (HBO Max) o els abominables The Boys (Amazon Prime Video), ho continuareu fent amb les noves entregues de les sèries respectives. També podreu descobrir més coses d’Echo (Disney+), spin-off d’Ojo de Halcón, protagonitzat pel personatge de Maya Lopez.

Que preferiu quelcom més romàntic i/o melodramàtic que no pas aventurer, l’anunci del retorn d’Outlander i Los Bridgerton (totes dues a Netflix) us omplirà el cor. La primera, per continuar explorant les relacions de Claire i Jamie a Fraser’s Ridge i, la segona, per partida doble, amb una tercera temporada focalitzada en la simpàtica parella formada per Colin i Penelope, i La reina Carlota: una historia de los Bridgerton, focalitzat en la joventut de la monarca. Dues sèries més centrades en el despertar sexual de l’adolescència que continuaran desenvolupant els seus personatges són Sex education (Netflix) i Euforia (HBO).

Les ambicions, el poder i el salvatge capitalisme donaran més de si amb la nova temporada de Succession (HBO), o si preferiu el bon cor i les rialles de Ted Lasso (Apple TV) també esteu d’enhorabona, arriba una nova entrega de capítols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia