Cinema

Spielberg guanya els Globus d’Or al millor film dramàtic i la millor direcció, per ‘Los Fabelmans’

‘Almas en pena de Inisherin’ ha rebut el premi a la millor comèdia o musical

Guillermo del Toro obté el premi a la millor pel·lícula d’animació per ‘Pinocho’

Los Fabelmans de Steven Spielberg ha rebut aquesta matinada els guardons a la millor pel·lícula dramàtica i la millor direcció, a la 80a cerimònia dels Globus d’Or, celebrada a Los Angeles. La pel·lícula Almas en pena de Inisherin ha guanyat el el Globus d’Or a la millor comèdia o musical. Al llarg de la seva extensa carrera, Spielberg ja acumula vuit Globus d’Or, uns premis que es consideren l’avantsala dels Oscar, dels quals s’anunciaran les nominacions dels màxims guardons el 24 de gener.

“M’he estat amagant d’aquesta història des que tenia 17 anys. Vaig anar posant moltes coses en el meu camí, tot i que la vaig explicar en parts al llarg de la meva carrera”, va explicar Spielberg sobre la pel·lícula que retrata, amb nostàlgia, els seus primers anys de vida.

Entre els molts guardons lliurats durant aquesta gala presencial televisada, el mexicà Guillermo del Toro va obtenir el premi a la millor pel·lícula d’animació per Pinocho de Guillermo del Toro, i Argentina, 1985, de Santiago Mitre, va aconseguir el premi a la millor pel·lícula estrangera. En l’apartat televisiu han estat premiades La Casa del Dragón (millor drama), Colegio Abbott (millor sèrie de comèdia o musical) i The White Lotus (millor minisèrie), i Kevin Costner va obtenir el premi al millor actor de sèrie dramàtica per Yellowstone. Eddie Murphy va rebre el premi Cecil B. DeMille per la seva trajectòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia