Cinema

La fiscalia considera homicidi involuntari el tret d’Alec Baldwin

L’actor va matar la directora de fotografia Halyna Hutchins en disparar un revòlver amb bales reals, sense saber-ho en un rodatge

La producció de ‘Rust’ seguirà endavant aquest 2023

L’octubre del 2021 en el rodatge del western Rust l’actor Alec Baldwin va disparar i matar a la directora de fotografia Halyna Hutchins. L’actor no era conscient que el revòlver Colt de calibre 45 de l’atrezzo de la pel·lícula portava bales reals al carregador. Avui la fiscalia del districte de Nou México, als Estats Units ha confirmat que presentarà càrrecs d’homicidi involuntari contra Baldwin.

La família de la directora de fotografia, que fa tres mesos va arribar a un acord amb l’actor i la productora per treure la demanda civil per negligència (i que encara ha d’aprovar un jutge) celebraven ahir la decisió de fiscalia. “La nostra investigació independent també defensa que els càrrecs estan justificats”; l’acusació per homicidi involuntari demostra, segons un comunicat que recull Efe, que “a Nou México no hi ha ningú per sobre de la llei”.

La fiscal del Primer Districte Judicial, Mary Carmack-Altwies, ha imputat càrrecs penals contra Baldwin i la persona encarregada del protocol de seguretat del rodatge, Hannah Gutierrez Reed. Per la seva banda, l’ajudant de direcció, David Halls, encarregat de donar-li l’arma a Baldwyn, va signar un acord de culpabilitat amb la fiscal acceptant el càrrec d’ús negligent d’una arma letal. Ara, Baldwin, que ha defensat la seva innocència en nombroses entrevistes, es podria enfrontar a un judici penal, si no pacta un acord amb la fiscalia. Es preveu que la producció del western segueixi endavant aquest 2023.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia