Art

L’artista Laura Bergillos explora el fil entre la vida i la mort

L’artista gironina Laura Bergillos exposa aquests dies Enharmònics a la sala Dolors Xabé de Sarrià de Ter, una mostra que fusiona l’art tèxtil i el pictòric. La proposta comprèn diverses instal·lacions minimalistes que neixen d’un procés de dol i són un recorregut que explora el límit i la dicotomia entre la vida i la mort, dos conceptes units en un mateix to. L’artista treballa l’espai per tal d’introduir l’espectador en una experiència íntima, poètica i sensorial; oferint un espai contemplatiu que convida a la reflexió i el diàleg.

“Acostumo a treballar amb teixits aparentment fràgils, volàtils i vibrants; creant instal·lacions minimalistes on el buit i el silenci formen part de l’obra i on la contemplació és la seva última finalitat. Utilitzo el teixit per expressar idees, entenc la tela com una trama i el fil com a origen i inici, que generen una superfície amb el qual esdevé un patró”, explica Bergillos.

Enharmònics es podrà visitar fins al 26 de febrer. El cicle continuarà amb tres exposicions més: Traços, d’Andreu Elías; Vítrics, d’Olga Sala, i Quatre a casa, de Mamen Zaera, Maite López, Olga Massaguer i David Martínez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia