Arts escèniques

L’Elefant d’Or fa “el més difícil encara”

El Festival de Circ portarà del 2 al 7 de març 26 atraccions inèdites a Europa

El Festival de Circ Elefant d’Or, sempre amb la idea inherent de fer el més difícil encara, aposta en aquesta onzena edició, que es farà del 2 al 7 de març, per batre diversos rècords. Per una banda, el d’atraccions i països participants: un total de 26 atraccions inèdites dins la pista d’un circ europeu, que presentaran una setantena d’artistes de fins a vint nacionalitats diferents (havent aconseguit que dues companyies xineses puguin sortir del país i participar-hi). “Mai s’havia vist tanta diversitat sota una mateixa carpa”, com destaca el seu director, Genís Matabosch. Per un altre costat, batre dos rècords Guinness per escalfar els motors del xou més gran del món, el que realitzarà la parella artística russa de mags Duo Wizzards, especialistes en quick change (canvi ràpid de vestuari en dècimes de segon).

També, entre altres números espectaculars que es podran veure a Girona aquests dies, destaca el que oferirà el trapezista mexicà Rubén Caballero de The Flyng Caballero: un quàdruple salt mortal que encara mai no s’ha vist aquí. El faquirisme o la força capil·lar i artistes de països que no hi havien participat fins ara, com ara Israel, són algunes altres novetats destacades.

A més, per primer cop, el jurat estarà únicament format per dones, perquè, com assenyala Matabosch, “el circ també ha de treballar per la paritat, i per això hem volgut fer aquesta aposta”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia