Arts escèniques

Un total de 29 companyies i 4 curtmetratges a la Fira de Titelles de Lleida

El certamen avança algunes propostes amb direcció femenina

Se celebrarà entre el 5 i el 7 de maig

Amb motiu del dia Internacional de la Dona, la 34a edició de la Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà entre el 5 i el 7 de maig, avança algunes propostes dirigides per dones que s’inclouran al programa aquest 2023. Alguns d’aquests són l’espectacle de titelles ‘L’Extraordinària’ de la Cia. eLe, la proposta infantil ‘Trot’ de la companyia balear Manipulats o la projecció per primer cop a Catalunya del curtmetratge de M.A.R ‘Precuela’. Pel que fa a les propostes internacionals, la companyia alemanya Puppet Theatre Zwickau portarà per primer cop a la península l’espectacle de realitat virtual ‘The Erlking’, inspirat en el poema de Johann Wolfgang von Goethe.

El certamen que ja escalfa motors comptarà amb la presència de 29 companyies que presentaran un total de 29 espectacles i 4 curtmetratges, segons informa l’agència ACN. Aquest any, els organitzadors de la fira han rebut un total de 363 propostes, de les quals 100 són catalanes, 139 de la resta de l’Estat i 124 internacionals. El certamen cada any atrau a professionals i companyies d’arreu del món i manté així el seu caràcter internacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia