Música

Música

Rod Stewart obrirà el Festival de Cap Roig

No sé si encara molts i moltes el troben atractiu als seus 78 anys, però el veterà cantant i compositor britànic Rod Stewart, que ja s’ho preguntava fa dècades amb la cançó Da Ya Think I’m Sexy? (del 1978) ho tornarà a cantar en una aturada de la seva gira mundial a Calella de Palafrugell, on inaugurarà el 14 de juliol el festival Jardins de Cap Roig. En un altre estil, però també amb el seu club de fans, l’andalús David Bisbal s’encarregarà de clausurar aquest esdeveniment de música estival que ahir va presentar la programació d’aquesta 23a edició.

A més de Stewart i Bisbal, el públic podrà veure i escoltar artistes de la talla de Norah Jones, Simply Red, Luz Casal, David Bisbal, Sebastián Yatra, Vanesa Martín, Juan Diego Flórez, Manuel Carrasco, Pablo López, Lola Índigo, Damien Rice, Mika, Pablo Alborán, Ara Malikian, Els Amics de les Arts, Stay Homas, Taburete, Joan Dausà, Sílvia Pérez Cruz i Els Catarres, que componen el cartell d’aquest any. Per la seva banda, Dàmaris Gelabert i l’espectacle De Simba a Kiara, el tribut al Rei Lleó se sumen al calendari d’actuacions, protagonitzant les nits del Cap Roig Mini.

Pel que fa al concert solidari, se celebrarà el 17 d’agost i anirà a càrrec de Vanesa Martín. La recaptació es destinarà a equipar la sala d’estimulació sensorial de l’sssociació POTS, entitat que acosta l’activitat física i l’oci a col·lectius en perill d’exclusió social. Durant la presentació del festival es va fer entrega de la recaptació aconseguida a la vetllada solidària que va tenir lloc en l’última edició del certamen. Gràcies a la col·laboració entre la Fundació Bancària La Caixa, CaixaBank i Clipper’s Live, una part de la recaptació del concert que va oferir el cantant Sergio Dalma –un total de 6.580 euros– anirà a parar a la Fundació Vimar, entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional o malalties mentals de la comarca del Baix Empordà.

Com a novetat, en aquesta edició també s’oferirà al públic la possibilitat d’ampliar la seva experiència abans del concert amb un sopar exclusiu en format còctel en la Terraza Hermanos Torres

Les entrades del Cap Roig Festival es posaran a la venda dilluns que ve a les 10 h al web oficial: www.caproigfestival.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia