Música

La Paloma recuperarà la música en directe després de 16 anys

Mishima farà a la sala de festes més antiga d’Europa un concert el 21 d’abril per homenatjar les roses i la literatura

Després de 16 anys, la música en directe torna a la sala de ball La Paloma. Serà amb un concert de Mishima, el dia 21 d’abril, segons ha avançat RAC1 i ha confirmat l’ACN. La mítica sala de festes de Barcelona va tancar al 2007 i des de llavors només havia aixecat la persiana per celebrar una festa, la del Cap d’Any del 2023. Llavors es va avançar que aquest any tornaria a obrir de forma definitiva. Ho havia anunciat ja a començaments del 2022, però les mesures antiCovid que tant van afectar els locals nocturns ho van fer inviable.

A la sala de festes més antiga d’Europa, Mishima hi farà un espectacle titulat ‘La nit de les roses’ que coincidirà amb el primer aniversari del llançament de ‘L’aigua clara’, el seu últim àlbum d’estudi. La banda formada per David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra vol que aquest espectacle que vol homenatjar les roses, la música i la literatura tingui continuïtat. Les entrades del concert ja estan a la venda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia