Cinema

Música

‘Passions’ de Bach al Palau de la Música, de cara a Setmana Santa

El Palau de la Música Catalana encara la Setmana Santa oferint dues cites imprescindibles per als amants de Bach, com són la Passió segons sant Mateu i la Passió segons sant Joan, interpretades durant dos dies consecutius. D’una banda, el dijous 30 de març (20 h), Vox Luminis i la Freiburger Barockorchester, possiblement una de les formacions corals i orquestrals més importants del món en música barroca, dirigides per Lionel Meunier, s’enfrontaran a la Passió segons sant Mateu, amb la col·laboració del Cor Infantil de l’Orfeó Català (Glòria Coma i Pedrals, directora). Una obra que manté el seu idil·li amb el Palau des que va ser l’escenari de l’estrena a l’Estat espanyol per l’Orfeó Català ja fa més d’un segle. El grup de cantants solistes estarà encapçalat pel tenor Raphael Höhn (Evangelista) i el baix Sebastian Myrus (Jesús), al costat de les sopranos Zsuzisi Tóth i Gwendoline Blondeel, els contratenors Alexander Chance i William Shelton, els tenors Florian Sievers i Raffaele Giordani i el baix Felix Schwandtke.

D’una altra banda, el divendres 31 de març (20 h), Philippe Herreweghe, gran advocat bachià, i el seu Collegium Vocale Gent oferiran una versió articulada, transparent i transformadora de la Passió segons sant Joan. El grup de cantants solistes l’encapçalaran el tenor Reinoud van Mechelen (Evangelista) i el baix-baríton Kresimir Stražanac (Jesús), al costat de la soprano Dorothee Mields, el tenor Guy Cutting, el baríton Philipp Kaven (Pilatus), el contratenor Alex Potter i el baix Peter Kooij, i els solistes del cor Giacomo Serra (Petrus), Magdalena Podkoscielna (Ancilla) i Peter di-Toro (Servus).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia