Música

música

Mazoni, Jose Domingo i Tom Hagan s’afegeixen al Neu!

Mazoni, Jose Domingo, Tom Hagan i, en una matinal familiar, l’Orchestra Fireluche, Joan Colomo i el Circ Vermut –tots tres el 28 de gener a La Mercè– són alguns dels artistes que s’han incorporat a la versió definitiva del cartell del Neu!, el Festival no internacional de música i altres arts, que celebrarà els seus deu anys d’existència amb una vintena d’actuacions en diferents espais de Girona i Salt, del 26 de novembre al 28 de gener. El festival creat i dirigit pel músic gironí Xebi SF també ha organitzat la segona edició de la trobada de la indústria musical Neu! Pro, el divendres 26 de gener a la Mercè. Properament s’hi podran fer les inscripcions.

El Neu! s’obrirà el 26 de novembre amb el concert de Pau Vallvé al Teatre Municipal, coorganitzat amb Temporada Alta i amb les entrades ja gairebé exhaurides, i també havia anunciat altres concerts com el de Smoking Bambino a La Planeta, el 16 de desembre; el de Cala Vento a La Mirona, el 22 de desembre, i la Gran Nit del Neu!, que el 20 de gener reunirà, també a La Mirona –on va néixer el Neu! fa una dècada com a festival d’una sola nit–, Mujeres, Núria Graham, Carmen 113, Yawners, Ciutat i Jordi Serradell.

A més, Anna Andreu actuarà el 16 de desembre, al migdia, al mercat de La Volta de Sant Narcís, i Tom Hagan ho farà el 13 de gener a La Taverna d’El Foment, també en horari de vermut. El Neu! també fa incursions en altres arts visuals i escèniques: el músic gironí José Domingo, establert a Mallorca, presentarà la pel·lícula del seu projecte de música i ciència ficció Tu piel es la galaxia, el 12 de gener al Cinema Truffaut, i l’humorista Miguel Noguera tornarà al Neu! amb el seu espectacle Ultrashow, el 14 de gener a La Planeta. El 26 de gener, Mazoni oferirà a l’Auditori de Girona Temps mort, que es presenta com l’únic concert, juntament amb el de Barcelona, que farà el 2024 i “més enllà”, per agafar-se després un temps per descansar i reflexionar sobre el futur.

Un concert gratuït de Dan Peralbo i El Comboi a l’Estació Espai Jove, el 27 de gener al migdia, i l’espectacle de música i dansa A Beginning Expanded Version, d’Aurora Bauzà i Pere Jou, el mateix dia a les 20 h al Teatre Municipal, completaran la programació del desè Neu!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Minyons de Terrassa mostren el nou local de Cal Reig durant la Fira Modernista

TERRASSA
música

Classe B i Jost Jou guanyen la secció Talent Gironí del festival Strenes

girona

Injecció de 13 milions pels dos nous platós al Parc Audiovisual el 2026

TERRASSA
Cultura

Nik West, Paquito D’Rivera i Vincen Garcia, caps de cartell la Mostra de Jazz de Tortosa

Tortosa
CINEMA

Isona Passola rebrà el premi Montserrat Carulla del FIC-CAT

Roda de Berà
llibre

Pere Portabella, reflectit en els seus escrits

barcelona
MÚSICA

La nova psicodèlia catalana

Girona
música

Brittain Ashford obrirà el 5è A Peu de Carrer de l’Ateneu 24 de Juny

girona
MÚSICA

El Palau de la Música recorda Juli Garreta i convida Raquel García-Tomás

BARCELONA