cultura

Bromera edita dos nous títols premiats de poesia

Vicent Penya i Nati Soler han estat guardonats amb el Premi de Poesia Ciutat de València i el Premi Ibn Hazm Ciutat de Xàtiva, respectivament

En coincidència amb les dates nadalenques, l'editorial bromera ha tret al carrer dues obres de poesia premiades a dos grans convocatòries d'aquest gènere arreu del País Valencià. Es tracta del Premi de Poesia Ciutat de València i el Prem Ibn Hazm Ciutat de Xàtiva.

El llibre de les enrònies de Vicent Penya, és un extens exercici d'introspecció poètica marcat fonamentalment per la ironia, pel joc de paradoxes en què es reflexiona sobre diversos temes universals: el pas del temps, la identitat humana, el pes de la memòria. El poemari va rebre el Premi de Poesia Ciutat de València.

Les dents de la pluja, de Nati Soler, ha resultat guanyador del Premi Ibn Hazm Ciutat de Xàtiva i és una revisió dels temes més importants en cada moment de la vida. Tracta el present, el passat i el futur, així com la constatació que cadascun d'ells té una incidència vital en el següent i un element comú que els fa més rics a tots, la poesia.

L'autor i l'autora

A.B.

Vicent Penya, naix a Rafelbunyol l'any 1961. És poeta i narrador i treballa com a tècnic lingüístic. Conrea la poesia, la narrativa per a a adults i la narrativa infantil pels quals ha estat guardonat amb diversos premis. És fundador d ela revista de literatura l'Aljamia i director de la col·lecció ”Llibres de l'Aljamia”.

Nati Soler i Alcaide, naix a Llorenç del Penedès l'any 1959. És modista de professió tot i que el gust per l'escriptura l'ha portat a publicar diversos poemaris pels quals ha rebut guardons com el Premi Josep Fabregas i Capell, el Premi Grandalla o el Premi Maria Oleart.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES