cultura

La Valldigna serà la capital dels contes aquest divendres

El monestir de Santa Maria de Valldigna acollirà el 26 d'octubre la V Mostra Professional de Contacontes “CONTesCOLTES”

Aquesta cinquena edició es consolida com un referent en el món de l'animació lectora. La Mostra transformarà el monestir de Santa Maria de Valldigna en un gran escenari que servirà d'aparador als millors professionals de la narració oral.

La trobada està organitzada conjuntament pels ajuntaments de Barx, Rafelcofer, Requena, Simat i Tavernes de la Valldigna, i impulsat per la Diputació de València amb el suport de diverses entitats.

El grup La Pop, amb el seu viatge musical, i Teatre Buffo, amb històries de sempre contades amb titelles, obriran el programa en què participaran Marta Pereira, El Ball de Sant Vito, Este cuento me suena, Carles Cano, Almudena Francés, Gamba y Ginny i Disparatario. Tancarà la Mostra la companyia La Dependent amb “Sr. Lletraferida”, un original recorregut per la literatura valenciana de tots els temps.

Esta nova edició dedicarà un espai a l'art i la cultura amb l'exposició “Passeig per la lectura 2012, haikus i tankas”, organitzada pel Cercle Artístic de Requena i el col·lectiu La Espiral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.