cultura

música

Coetus presenta ‘Entre tierras' avui a Girona

Judit Neddermann, Ana Rossi i Eliseo Parra canten amb el grup de percussions

Dos anys i mig després del seu últim concert a l'Auditori de Girona, l'orquestra de percussions ibèriques Coetus, encapçalada per Aleix Tobias i Eliseo Parra, hi torna avui per presentar a la sala de cambra el seu últim disc, Entre tierras (19 h, 15,50 euros). Com a vocalistes, a més de Parra i altres segones veus, hi ha les cantants Judit Neddermann (The Gramophone Allstars, Cançons de la veritat oculta, etc.) i Ana Rossi. A més, Coetus inclou una dotzena de percussionistes, que toquen instruments utilitzats històricament per acompanyar balls, cançons, romanços o processons, com ara panderos, panderetes, castanyoles, tambors, matraques, brunzidors, taules de rentar, ampolles d'anís, etc. En el context renovador de Coetus, aquests instruments adquireixen un protagonisme inèdit i un llenguatge propi inspirat en la tradició i en diàleg amb les veus.

Coetus ha publicat dos CD i dos DVD i ha col·laborat també en el disc en directe gravat per Marina Rossell al Liceu i en els últims treballs del grup de reggae Black Ghandi i de Sílvia Pérez Cruz (11 de novembre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.