El pintor Ginés Salva exposa a Calp

El pintor nascut a Teulada, Ginés Salvá i Oller, mostra una recopilació dels seus treballs plàstics fins al 6 de setembre a la sala de Belles Arts de la Casa de la Cultura de Calp.

Ginés Salvá Oller ha participat des de 1983 en diferents exposicions col·lectives d'Interarte, i en exposicions individuals a Moraira, València i Castelló. La seua obra gira al voltant de la llum i del color de la Mediterrània i el seus treballs s'inspiren en paisatges naturals amb una clara intenció d'aproximació a la realitat canviant de la natura mitjançant pinzellades acolorides i delicades tonalitats que aconsegueixen una conjunció harmoniosa de forma i color.

Llicenciat per la Facultat de Belles Arts de San Carlos de la Universitat Politècnica de València, Ginés Salvá i Oller inicià la seua formació a l'Escola d'Artesans de València on també fa classes com a professor de dibuix. França i Itàlia han estat dues capitals europees en les que també s'ha format com a artista.

En 1992 fou guardonat amb la pensió «Joaquín Sorolla», i entre d'altres reconeixements, ha obtés l'any 1998 el primer premi del concurs de pintura «Ciutat de Sagunt».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.